İstanbul Kültür Gezileri Devam Ediyor

Emirdağlı kadınlar, İstanbul’un tarihi zenginliklerini Emirdağ Belediyesi kültür gezileri ile yeniden keşfediyor. Emirdağ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan kültür gezileri kapsamında kadınlarımız; Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı, Mısır Çarşısı, Topkapı Sarayı, Galata Kulesi gibi İstanbul’un sembolü haline gelen mekânları ziyaret ediyor. Ardından yapılan Boğaz turuyla gün boyunca keyifli vakit geçiren kadınlarımıza öğle yemekleri de ücretsiz ikram ediliyor.
Düzenlenen turlarla kadınların hem İstanbul’u keşfedip hem de sosyalleşerek kaliteli zaman geçirdiğini vurgulayan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Emirdağlı kadınlarımızı bu turlarla hem bir araya getirip kaynaştırıyor hem de kültür sehrimiz İstanbul’u keşfetmelerini sağlıyoruz. Varlıklarıyla, hayatımızın her alanında bizlere destek olan kadın kardeşlerimiz için ne yapsak azdır. Turlarımıza katılmak isteyen kıymetli kardeşlerimiz Emirdağ Belediyesi Kadın Kültür Evine isimlerini yazdırmaları yeterlidir.” ifadelerini kullandı.
İstanbul’un güzelliklerini yakından gördüklerini ifade kadınlarımız Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya kadına verdiği değer ve destekten dolayı teşekkür ettiler.