Mazbatasını Alan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan Kaymakamımız Osman Bilici’ye Ziyaret

31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri neticesinde yeniden Emirdağ Belediye Başkanı seçilerek mazbatasını alan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; Ak Parti İlçe Başkanımız Erkan Karakuş, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte Kaymakamımız Osman Bilici’yi makamında ziyaret etti.
Kurumlar arasında var olan uyum ve iş birliğinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada artarak devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu misafirperverliklerinden dolayı Kaymakamımız Osman Bilici’ye teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimize görevlerinde başarılar diledi.