Türküler Diyarımıza Yakışan Kurslar

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun talimatlarıyla vatandaşlarımızın ilgi duyduğu sevdiği ya da kendisini bu noktada becerili olduğunu düşünen, sesine güvenen bu sanatı ben de icra edebilirim diyen vatandaşlarımızın önünü açabilmek onlara yardımcı olabilmek bu noktada hobisi olanların hayallerini de gerçekleştirmek amacıyla Selman-i Farisi Kültür Evi’nde açılan Bağlama Kursu ve Türk Halk Müziği Korosunda kurslarımız devam etmektedir.
Ahmet Akın şefliğindeki Bağlama Kursumuz 50 gencimizle cumartesi günleri 12.00 ile 17.30 saatleri arasında verilirken, Türk Halk Müziği Korosu 42 vatandaşımızla 17.30 ile 20.30 arasında çalışmalarına devam etmektedir.
Sanatsal ve kültürel çalışmalarla vatandaşlarımızın her alanda kendini geliştirmesine destek olan Başkanımız Serkan Koyuncu: “Amacımız gönüllere yer etmiş birbirinden güzel eserleri Türküler Diyarı Emirdağlı hemşehrilerimizden dinlemek ve ilçemizin adını sanatsal alanda duyurmaktır” dedi.